EVENT SCHEDULE - Killary Gaelforce
Go to page: GAELFORCE CONNEMARA
Go to page: Our partners
Go to page: Info
Go to page: Reviews
Go to page: The Route
Go to page: Event Partners
Go to page: Event Info
Go to page: Covid 19 Update
Go to page: Price

EVENT SCHEDULE

09:00 Deadline for checking your postal address in your registration email and send us a quick email if changes are necessary.
  Race Numbers get send off by post. Depending on where you live, they should arrive in the next 3-4 working days.
15:00 Online entry closes
18:30 Race numbers available on the Gaelforce website only
 

 START TIME 

 ARRIVE AT KILLARY 

 PLACE BIKE 

 BRIEFING START LINE 

 START 

 COURSE CLOSES 

 ELITE WAVE  09:00 08:15 08:30 08:53 09:00 16:00
 WAVE 1 09:15 08:30 08:45 09:08 09:15 16:00
 WAVE 2 09:30 08:45 09:00 09:23 09:30 16:00
 WAVE 3 09:45 09:00 09:15 09:38 09:45 16:00
 WAVE 4 10:00 09:15 09:30 09:53 10:00 16:00
 WAVE 5 10:15 09:30 09:45 10:08 10:15 16:00
 WAVE 6 10:30 09:45 10:00 10:23 10:30 16:00
 WAVE 7 10:45 10:00 10:15 10:38 10:45 16:00
 WAVE 8 11:00 10:15 10:30 10:53 11:00 16:00
 WAVE 9 11:15 10:30 10:45 11:08 11:15 16:00
 WAVE 10 11:30 10:45 11:00 11:23 11:30 16:00
 WAVE 11 11:45 11:00 11:15 11:38 11:45 16:00

SEE DETAILED SCHEDULE BELOW.

 

 

START TIME 09:00 | ELITE WAVE

08:15 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
08:30 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
08:53 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
09:00 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the centre.

 

START TIME 09:15 | WAVE 1

08:30 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
08:45 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
09:08 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
09:15 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 09:30 | WAVE 2

08:45 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
09:00 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
09:23 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
09:30 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 09:45 | WAVE 3

09:00 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
09:15 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
09:38 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
09:45 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 10:00 | WAVE 4

09:15 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
09:30 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
09:53 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
10:00 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the centre.

 

START TIME 10:15 | WAVE 5

09:30 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
09:45 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
10:08 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
10:15 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 10:30 | WAVE 6

09:45 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
10:00 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
10:23 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
10:30 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 10:45 | WAVE 7

10:00 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
10:15 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
10:38 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
10:45 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 11:00 | WAVE 8

10:15 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
10:30 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
10:53 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
11:00 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the centre.

 

START TIME 11:15 | WAVE 9

10:30 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
10:45 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
11:08 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
11:15 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 11:30 | WAVE 10

10:45 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
11:00 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
11:23 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
11:30 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

START TIME 11:45 | WAVE 11

11:00 Arrive at Killary to be shown by a Marshall where to park your car. (45 mins before your start time)
11:15 Place your bike in bike transition. Please note bikes must be fully ready to go on the rack. No prepping your bike will be allowed inside the transition. (30 mins before your start time)
11:38 Go to start line for briefing. Start line is across the road from the Centre. (Look for Gantry) (7 mins before your start time)
11:45 Start.
16:00 Course closed at 4pm. You will not be allowed to do final run and kayak section 4 hours after your start time.
  There is no prize giving this year, please pick up your prize in the Dome at the back of the Centre.

 

Go to page: Faq
Go to page: FIRST TIMER INFO
Go to page: ACCOMMODATION
Go to page: Results